Goede Doel

realisatie van een speeltoestel bij de kinderboerderij van ggze


 

Met uw deelname steunt u het goede doel voor de Driessen Autolease Lichtstad Rally: de realisatie van een speeltoestel bij de boerderij gelegen op het terrein van de Grote Beek van GGzE.

 

Boerderij De Haen is één van de GGzE dagbestedingslocaties op Landgoed De Grote Beek. Bij Boerderij De Haen voelt iedereen zich thuis: van kippen en konijnen tot varkens en lama’s, maar zeker ook de mens. Veel cliënten maken gebruik van de dagbesteding bij de boerderij, bijvoorbeeld door actief mee te werken in de diverse tuinen rondom de boerderij en het verzorgen en vertroetelen van de aanwezige dieren. Dat maakt dat deze ontmoetingsplek niet alleen geliefd is bij cliënten - kinderen en volwassenen - maar ook bij ouders en grootouders die samen met hun (klein)kinderen de boerderij bezoeken. Zo zorgt Landgoed De Grote Beek ervoor dat eenieder kan genieten van de dieren en van de natuur.

Om de kinderen van GGzE en Eindhoven en omgeving een grote glimlach op hun gezicht te kunnen geven willen we een kinderspeeltoestel bij de boerderij realiseren. Daar zijn ze natuurlijk harstikke blij mee. De Boerderij wordt hierdoor, naast het verzorgen van de dieren, een zeer aantrekkelijke locatie om naar toe te gaan en waar kinderen genoeg ruimte hebben om met elkaar te spelen en plezier te hebben.

 

Wilt u meer weten over Boerderij De Haen? Klik dan op onderstaande link: