Kiwanis Club Eindhoven

 

               

Serving the children of the world


 

Onder het motto: “Serving the Children of the World” streven Kiwanis clubs over de hele wereld naar de uitvoering van effectieve humanitaire acties met zowel sociale als culturele doelen. Hierbij hebben bij Kiwanis van oudsher doelen voor kinderen de voorkeur. De drie belangrijkste pijlers waarop Kiwanis leden aan het motto invulling geven zijn: "Fun, Friendship and Fundraising".

 

Kiwanis Club Eindhoven is een bevriende club professionals uit allerlei geledingen van de samenleving die in de regio Eindhoven bekend staat als hét aanspreekpunt om bij kinderen een glimlach op het gezicht te 'toveren' met uiteenlopende en passende activiteiten.

 

Het doel van Kiwanis Club Eindhoven is een zo groot mogelijk aantal kinderen duurzaam te laten lachen en genieten door het organiseren van verschillende uitdagende activiteiten met vooral eigen inbreng en volledige betrokkenheid van de leden, waarbij de voldoening en persoonlijke ontwikkeling bij zowel de kinderen als de Kiwanis-leden zelf voorop staan.

 

Om deze activiteiten mogelijk te maken is beschikbaarheid van gelden vanuit een gedegen fonds voorwaardelijk. Hiervoor zijn actieve referentie en regionale bekendheid als teken van saamhorigheid en teambuilding noodzakelijk, waardoor fundraising bij sponsoren en ambassadeurschap mogelijk zijn. Voortdurende kritische evaluatie, vernieuwing en verbetering van de activiteiten met de inzet van ieders persoonlijke en professionele netwerk is een vereiste. Kenmerkend is de 'hands-on', energieke en ambitieuze betrokkenheid van de leden en hun onderlinge vriendschap. Onze website "Vrienden van Kiwanis Eindhoven" geeft u een beeld van onze projecten. 

 

Wilt u een donatie doen?

Spreekt de aanpak van Kiwanis Club Eindhoven u aan?

Indien u het doel van Kiwanis Club Eindhoven onderschrijft en u een bedrag wilt doneren, dan kunt u dit kenbaar maken middels het formulier hieronder. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.