Verslag Lichtstad Rally 2018

Op zondag 16 september 2018 vond de eerste Lichtstad Rally plaats. Het was een zonovergoten dag met een uitdagende route welke zo'n veertig deelnemers vanaf Het Ketelhuis op de Grote Beek in Eindhoven in de ochtendetappe over de Smokkelaarsroute voerde naar de Oude Eik in Turnhout. Na het nuttigen van de perfect verzorgde lunch begonnen de deelnemers aan de middagetappe waarin zich regelmatigheids- en behendigheidsproeven bevonden. Rond 17.00 druppelden de eerste equipes weer binnen bij Het Ketelhuis voor een borrel en een tot in de puntjes door La Casserole verzorgde afsluitende barbecue.

 

Door de gulle bijdragen van de sponsoren (Automobielbedrijf CITO, lampenlicht.nl, Gebr. van den Eijden / Euromovers en TRC Advocaten) en de deelname van de veertig equipes konden Kiwanis Eindhoven aan MMC Veldhoven een cheque overhandigen van maar liefst € 6.000,= voor de realisatie van een interactieve muur bij de nieuwe afdeling kinderdagbehandeling. 

Overhandiging van de cheque door Bas Lemmers, voorzitter Kiwanis Club Eindhoven, aan Ellis Jacobs - Daanen, pedagogisch hulpverlener bij de afdeling kinderdagbehandeling, MMC Veldhoven.

winnaar Sportklasse

Gert-Jan en Thea van Zeben, Volvo Amazone uit 1969.

Hans Kolnaar, voorzitter rallycommissie (L).

winnaar toerklasse

Leroy Puyn en Floris Tofield, Porsche 911 uit 2001.


Fotoverslag